Vacature: Accountant AA/RA bij ETL BNA – Uitdaging in Notariaat en Advocatuur

Vacature: Accountant AA/RA bij ETL BNA – Uitdaging in Notariaat en Advocatuur

Wie zijn wij?

Welkom bij ETL BNA, de vooraanstaande branche-accountant voor het notariaat en de advocatuur. Onze kern ligt in het bieden van kwalitatief hoogwaardige accountancydiensten door heel Nederland. Wat ons onderscheidt, is onze mensgerichte aanpak, zowel naar klanten als medewerkers. Wij geloven in het koesteren van loyaliteit, vertrouwen en kwaliteit. Bij ETL BNA ben je meer dan een accountant; je bent een sleutelspeler in een team dat innovatie en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Wij hechten waarde aan het welzijn van onze medewerkers en streven naar een balans tussen werk en privé. Beoordelingen bij ons zijn gebaseerd op resultaten en klanttevredenheid, niet op het traditionele ‘uurtje-factuurtje’. Ons doel is om samen met jou te groeien en te excelleren in ons vakgebied.

Ben jij die AA/RA accountant die het Team van ETL-BNA wilt versterken? Ben jij op zoek naar een fijne en onderscheidende werkgever? Lees dan snel verder en klik op de sollicitatie button!

Wie ben jij?

Jij bent een veelzijdige AA/RA accountant die uitblinkt in sociale, communicatieve en financiële vaardigheden. Je bent iemand die moeiteloos schakelt tussen collega’s en de diverse ondernemers die je bedient. Jouw bijdrage aan ons team is niet alleen professioneel, maar ook positief en verrijkend. Na een zorgvuldige inwerkperiode, zul je niet alleen vanuit ons kantoor werken, maar ook de kans krijgen om bij klanten op locatie en vanuit huis te werken. Als ons persoonlijke visitekaartje;

 • Ben jij het eerste aanspreekpunt en het gezicht van ETL BNA accountancy, waarbij je de kernwaarden van ons bedrijf dagelijks in de praktijk brengt;
 • Ben jij een gecertificeerde AA of RA accountant met een passie voor het vak;
 • Ben jij iemand die zelfstandig kan werken, maar ook een teamspeler is;
 • Heb jij affiniteit met de controlepraktijk en sta je open voor branchespecialisatie;
 • Heb jij een natuurlijke klantgerichtheid en draag je actief bij aan de opbouw van duurzame klantrelaties.

Wat ga je doen?

Als AA/RA accountant bij ETL BNA heb je een dynamische en veelzijdige rol. Je zult je bezighouden met het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen. Daarnaast speel je een actieve rol in het begeleiden van assistent-accountants en ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je werkzaamheden voer je uit vanuit ons kantoor, op locatie bij de klant, of desgewenst vanuit huis.

 • Je werkzaamheden richten zich op het samenstellen, beoordelen, controleren, reviewen en bespreken van jaarrekeningen van notaris- en advocatenkantoren verspreid door heel Nederland.
 • Daarnaast begeleid je onze assistent-accountants in hun werkzaamheden en begeleid je onze klanten in alle fasen van het ondernemerschap, vanaf de start bij het opstellen van een ondernemingsplan tot aan de bedrijfsbeëindiging wegens pensionering.

Wat breng je mee?

Jouw dynamische en gedreven karakter als AA/RA accountant, gecombineerd met een vleugje humor, maakt je tot een zelfstandige professional die verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Met jouw natuurlijke aanleg voor het leggen van de juiste connecties ben je een perfecte aanvulling op onze groep. We zijn specifiek op zoek naar iemand met de volgende vaardigheden:

 • Je bent niet alleen bekwaam in het zelfstandig uitvoeren van je taken, maar ook een onmisbare kracht in ons team.
 • Heb je een afgeronde opleiding tot accountant AA/RA;
 • Sta je open voor branchespecialisatie notariaat en advocatuur;
 • Goede contactuele eigenschappen en weet je goed te schakelen tussen klanten.

Wat bieden wij jou?

Bij ETL-BNA stap je in een werkomgeving met een open en informele sfeer, waar je je snel thuis zult voelen. Wij waarderen teamwork en bieden je volop ruimte voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Als onze nieuwe AA/RA accountant belonen we jouw inzet en enthousiasme met meer dan alleen een prettig team van collega’s.

Je krijgt bij ons een veelzijdige rol, waarbij je niet alleen vanuit ons kantoor werkt, maar ook de mogelijkheid hebt om bij klanten of thuis aan de slag te gaan. Als ons aanspreekpunt bij de klanten, ben je een belangrijk gezicht van onze organisatie. Dit alles ondersteunen we met:

 • Een competitief salaris van € 6.000 afhankelijk van jouw vaardigheden en ervaring.
 • Een premievrije pensioenregeling, zodat je toekomst goed geregeld is.
 • Ruime vrijheid in het indelen van je werkzaamheden, voor een optimale balans, mét een budget om je thuiswerkplek in te richten.
 • Aandacht voor jouw fysieke en mentale welzijn, in good and less good times, zoals mogelijkheden voor externe coaching en stoelmassages op de werkplek.
 • Keuze tussen een auto van de zaak of een aantrekkelijke kilometervergoeding.
 • Een afwisselende functie met veel klantcontact, waarbij geen dag hetzelfde is.
 • Kansen voor verdere studie en professionele groei.
 • Een gezellige en informele werksfeer binnen een hecht en leuk team.

Bij ETL-BNA investeren we in jou, omdat jij het verschil maakt!

Call For Action!

Heb je na het lezen net zoveel enthousiasme als wij? Herken je jezelf in het bovenstaande profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Sluit je aan bij ETL BNA als Accountant AA/RA en ontwikkel je carrière in een toonaangevende accountancyomgeving gericht op notariaat en advocatuur

Stuur je cv en motivatiebrief naar vacture@etl-bna.nl.

En voor je het weet nodigen Irene Streefkerk of Pieter den Ouden je uit voor een kop koffie bij hun aan tafel!

Heb je vragen? Geweldig!

Aarzel niet om contact op te nemen met Irene streefkerk of Pieter den Ouden. Dat kan via 06 5434 55 50 of 06 2249 66 2041368736 of vacture@etl-bna.nl

 • AA,
 • Accountant,
 • RA,
 • Vacature
Heeft u vragen? Pieter is uw expert

  Of mail direct naar: info@etl-bna.nl

   Of bel direct naar: (035) 693 64 44
   Pieter den Ouden AA

   Gerelateerd nieuws