Onze werkwijze als gevolg van het Corona-virus

Onze werkwijze als gevolg van het Corona-virus

Op dit moment wordt iedereen geconfronteerd met het Corona-virus. Binnen ETL BNA hebben wij momenteel gelukkig nog geen mensen met gezondheidsklachten. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de afgekondigde maatregelen van de overheid, waar het onder andere gaat om hygiëne, (geen) handen schudden, thuisblijven bij (beginnende) gezondheidsklachten, de mogelijkheid van thuiswerken, etc. De richtlijnen en maatregelen hebben ook consequenties voor onze dienstverlening aan onze cliënten. Er vinden regelmatig werkzaamheden plaats op het kantoor van onze cliënten. Wij hebben daarom besloten dat voorafgaand aan iedere afspraak bij een cliënt, telefonisch contact wordt opgenomen om na te gaan op welke wijze de afspraak kan worden ingevuld.

Het spreekt voor zich dat bij (beginnende) gezondheidsklachten onze medewerkers thuis blijven.

Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval tot en met eind maart.

Tenslotte, het corona-virus dwingt ons om na te denken over een andere manier van werken. Daarom maken wij gebruik van een (veilige) faciliteit om besprekingen (zowel onderling als met klanten) via video-vergaderen te organiseren. Dit kan met meerdere mensen tegelijk (met beeld tot 25 personen). Zo kunnen wij ook uw jaarrekening bespreken. Voor de bespreking ontvangt u een uitnodiging naar een online vergaderruimte. Het enige dat u hiervoor nodig hebt is een computer, tablet of smartphone, met camera, en een internetverbinding.  Op uw beeldscherm kunnen wij uw concept-jaarrekening projecteren, zodat u op uw kantoor hetzelfde ziet als wij vanuit onze locatie. Het lijkt alsof wij bij u aan tafel zitten.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet en bel ons. Ons kantoor is gewoon bereikbaar via het bekende telefoonnummer 035 693 6444

 • Corona
Heeft u vragen? Pieter is uw expert

  Of mail direct naar: info@etl-bna.nl

   Of bel direct naar: (035) 693 64 44
   Pieter den Ouden AA

   Gerelateerd nieuws