BNA Salariswijzer voor het Notariaat 2020 – Nu te bestellen

BNA Salariswijzer voor het Notariaat 2020 – Nu te bestellen

Iedere 2 jaar brengen wij de BNA Salariswijzer voor het Notariaat uit. De editie 2020 wordt eind september uitgebracht en is vanaf heden te bestellen. De BNA Salariswijzer voor het Notariaat 2020 is opgesteld aan de hand van de door ons verzorgde salarisadministraties voor onze cliënten. De salariswijzer is bedoeld als hulpmiddel voor werkgevers bij het vaststellen van salarissen en niet als harde norm, zoals een CAO.

Nieuw in deze editie zijn de salarisindicaties voor Toegevoegd Notarissen, en de omzetindicatie (in euro’s) per “producent”.

De BNA Salariswijzer voor het Notariaat 2020 geeft salarisindicaties voor:

 • Toegevoegd Notarissen
 • Kandidaat-notarissen
 • Notarisklerken
 • Notarieel medewerkers
 • Ondersteunend personeel

Naast de salarisindicaties brengen wij u ook op de hoogte gehouden van recente ontwikkelingen op personeelsgebied voor wat betreft de wet- en regelgeving.

De BNA Salariswijzer voor het Notariaat 2020 kost € 150,- exclusief BTW. U kunt via deze link een exemplaar van de BNA Salariswijzer voor het Notariaat 2020 bestellen.

Gezien het feit dat het om personeelsaangelegenheden gaat, nemen wij de bestelling alleen in behandeling als de email afkomstig is van de notaris zelf (of van de vaste contactpersoon die bij onze loonadministratie bekend is). Dit ter voorkoming van misverstanden bij salarisgesprekken. U ontvangt de BNA Salariswijzer uiterlijk in de eerste week van oktober, of indien u na 1 oktober bestelt binnen 5 werkdagen na bestelling.

Mocht u vragen hebben over uw salarisadministratie, of over de salariswijzer, kunt u altijd contact opnemen met Pascale Rietveld en/of Yvonne van Kooten van de afdeling Salarisadministratie. Zij helpen u graag.

 • Salariswijzer,
 • Salariswijzer voor het Notariaat
Heeft u vragen? Pieter is uw expert

  Of mail direct naar: info@etl-bna.nl

   Of bel direct naar: (035) 693 64 44
   Pieter den Ouden AA

   Gerelateerd nieuws