Belastingadvies

Belastingadvies
 • aftrekposten, belasting, fiscaal, juridisch, vermogen

Het gebied van belastingadvies is een zeer breed terrein, van jaarlijkse aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting, tot advies op gebied van financiële planning . Bij ondernemers- of privébeslissingen neemt het thema belastingen een belangrijke plaats in. Onze fiscaal specialisten kennen de complexe fiscale wet- en regelgeving en kijken met een scherp ondernemersoog naar uw fiscale zaken.

Als zelfstandige bent u verplicht ieder jaar een aangifte inkomstenbelasting bij de Belastingdienst te doen. Vaak hebt u ook recht op aftrekposten en heffingskortingen, daardoor betaalt u minder of zelfs geen belasting. Het kan ook zijn dat u in aanmerking komt voor toeslagen.

In de privésfeer adviseren wij u bij schenk- en erfbelasting / vermogensplanning. Bij het opzetten van een fiscale structuur is het belangrijk dat er een logische en begrijpelijke juridische structuur ontstaat. BNA Bureau Notariaat & Advocatuur heeft de expertise in huis om uw onderneming optimaal te laten presteren in het – vaak ondoorzichtige – fiscaal-juridische speelveld. Dit gebeurt binnen Nederland, maar ook internationaal. Daarbij gaan wij eventuele bezwaar- en beroepsprocedures niet uit de weg. De fiscaliteit wordt met een brede blik benaderd. Vanzelfsprekend anticiperen wij zo snel mogelijk op de voor u van belang zijnde veranderingen in de fiscale wetgeving of jurisprudentie. Waar nodig vindt samenwerking met andere (financiële) specialisten plaats, zoals accountants, bedrijfsjuristen en notarissen. Onze belastingadviseurs staan, vanuit een gedegen inhoudelijke basis en altijd met een gezonde kijk op uw zaken, naast u. Ons doel is dat u als ondernemer lekker kunt slapen en (uit)gerust kunt ondernemen. Profiteer van onze kennis.

Naast het verzorgen van uw belastingaangiften en het geven van fiscaal advies aan u, kunt u ook voor uw cliënten bij ons terecht voor fiscaal advies en/of de fiscale aangifte. In de praktijk zal het met regelmaat voorkomen dat uw cliënt u om advies vraagt waaraan een fiscale consequentie zit. U kunt dan met onze fiscalisten overleggen, zodat u nog beter uw cliënt kunt adviseren. Bij bewindvoeringen of bij overlijdensaangiften kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting.

Heeft u vragen? Irene is uw expert

  Of mail direct naar: info@etl-bna.nl

   Of bel direct naar: (035) 693 64 44
   Irene Streefkerk-Boere RB

   Gerelateerd nieuws