Accountancy

Accountancy

Bij accountancy wordt vaak vooral gedacht aan de jaarrekeningen en de verklaringen die de accountant afgeeft. Vanzelfsprekend behoort dat tot onze gangbare werkzaamheden, net zoals het opstellen van publicatiebalansen. Wij besteden hier dan ook veel aandacht en zorg aan. De jaarrekening richt zich echter alleen op het verleden en wordt vaak gezien als een verplichting zonder meerwaarde.

Wat er een jaar geleden binnen uw praktijk is gebeurd, is veel minder interessant dan om te weten wat  vandaag speelt en wat de volgende maand staat te gebeuren. Daar ligt ook ons onderscheidend vermogen. Wij kunnen u helpen bij het opstellen van realistische gedetailleerde prognoses, zowel qua resultaat als qua liquiditeit. Periodiek houden wij vinger aan de pols en bewaken wij de realisatie ten opzichte van de prognose.

Tevens zijn wij uw sparringpartner als het gaat om de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Als grootste branche-accountant binnen het notariaat en de advocatuur spreken wij uw taal en vertalen dit naar onze taal.

Heeft u vragen? BNA is uw expert

  Of mail direct naar: info@etl-bna.nl

   Of bel direct naar: (035) 693 64 44
   Privé: BNA

   Overig nieuws